Om mig

                 Jag heter Elina Hultstrand och det är jag som skapar allt du hittar på de här sidorna. Jag har en passion för genuint, tidlöst och hållbart hantverk som kan skapa glädje i generationer.

Under flera år arbetade jag som mätningsingenjör och chef, men sedan jag upptäckte silversmidet tog det över mer och mer av mig tills jag vågade ta steget och satsade på att lägga all min tid på det jag brinner för.

Man kan säga att jag har gjort en resa från betong, lera och dator till silver, sågblad och kulhammare. Min bakgrund har gjort mig nyfiken på former och tekniker. Varje gång jag får en silverplåt framför mig väcks min skaparlust och bilder av vad jag kan frambringa som kan bäras eller användas och göra någon glad.

När jag skapar går jag in i min egen värld där tiden inte längre finns och med mina smycken och hantverk vill jag väcka tankar om hur vi lever våra liv och använder den tid vi har här. Jag vill använda min tid till att skapa något hållbart av god kvalitet som kan göra en annan människa glad. Att jag arbetar i återvunnet silver känns bra både för jorden och för själen.

Med värme

Elina